The sound of the city en Kunstendagen – Zeist

We waren door de gemeente Zeist uitgenodigd om te komen spelen voor aanvang van een beeldenrondleiding door de stad.

Het was heerlijk weer toen we aankwamen in het Walkartpark werden we hartelijk ontvangen, er waren drie stoelen geregeld en we werden lekker in de schaduw van de bomen gezet. Naast ons stond een karretje van de haringboer, waar de mensen gezellig nog een stukje vis konden eten voor ze aan de rondleiding begonnen.

We werden vriendelijk voorgesteld aan de rondleidster en de slotvrouwe die de rondleiding vergezelde, ze had natuurlijk ook een mooie middeleeuwse jurk aan ;).

Voor aanvang van de rondleiding is er door de rondleidster een mooi gedicht van de stadsdichter over standbeelden voorgedragen, erg toepasselijk voor de rondleiding.

Tussen de twee rondleidingen in hebben we kunnen genieten van een bigband onder het genot van een verfrissend drankje, het was ondertussen al redelijk warm geworden.

De volgende dag speelden we in Slot Zeist, het was een stuk warmer dan zaterdag in het park. Gelukkig konden we op het bordes in de schaduw zitten, zo zagen we ook andere kunstenaars langslopen. Vrouwen op hoge stelten en andere in zigeunerpakjes met veel belletjes die vrolijk rinkelden als ze liepen.

Het was leuk om voor aanvang van de rondleidingen te spelen, er waren ook veel enthousiaste kinderen die langs kwamen lopen en dan met open ogen even bleven staan kijken en luisteren. Het is altijd leuk om anderen enthousiast te maken met wat je doet!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *