Bruiloft in Fort Vechten

Op vrijdag 1 juli waren we uitgenodigd te komen spelen bij een bruiloft in het prachtige Fort Vechten in Bunnik.

Het was een beetje spannend, omdat maar de helft van het bruidspaar van onze aanwezigheid op de hoogte was. Hoe dat kan? We kwamen daar niet gewoon spelen, nee het was veel meer! We waren de verrassingsact voor de bruid, die opeens live muziek hoorde terwijl ze met haar aanstaande man kwam aanlopen. En wat was het leuk om even haar verraste blik op te vangen!
De plechtigheid werd buiten gehouden, en helaas ging het opeens een beetje miezeren. Gelukkig konden Lily en ik onze violen onder ons vestje houden. Dora wist een leuke man uit het publiek te strikken om een paraplu boven haar hoofd te houden. Foto’s zijn daar, jammer genoeg, niet van gemaakt.

Na de plechtigheid hebben we de receptie nog begeleid met een paar vrolijke walsjes en uiteindelijk nog wat vurige tango’s. Ondanks de zomermaand was het namelijk toch best wel frisjes geworden. Gelukkig zat de stemming er wel goed in!

Het was heel leuk om bij deze bruiloft te komen spelen. Voor ons is het namelijk ook bijzonder om bij zo een belangrijk moment aanwezig te kunnen zijn en er ons eigen steentje aan bij te mogen dragen!

Bruiloft in Fort Vechten

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *