Bruiloft te Sypesteyn

Vrijdagmiddag 14 Augustus, Trio Sorelli was gevraagd om te spelen op een bruiloft. Ik vond het best spannend, want het zou de eerste bruiloft zijn waar we zouden spelen als een officieel trio. We werden hartelijk ontvangen door de ceremoniemeester en werden naar de plek geleidt waar we zouden gaan spelen. We hadden nog even de tijd om de stukken waar het bruidspaar om had gevraagd door te spelen, ‘Ecco la marcia, andiamo’ en ‘Eh, già soluta usanza’, beide stukken uit de opera ‘Le nozze di Figaro’ van Mozart.

We begonnen met spelen, wat de cue was voor het bruidspaar om naar binnen te komen lopen. De timing was perfect, zodra ze stil stonden was ons stuk afgelopen. De speeches die het bruidspaar hield waren erg mooi. Het muzikale intermezzo en later het stuk voor tijdens het tekenen van de getuigen gingen ook prima, wederom een perfecte timing.

Na de plechtigheid gingen de gasten naar buiten en kort daarop volgden wij ze om in de tuin door middel van achtergrondmuziek de sfeer te verhogen. Na een uurtje gespeeld te hebben was het voor ons tijd om te vertrekken en namen we afscheid van het pas getrouwde paar.

Ik vond het een hele mooie ervaring om op deze bruiloft te mogen spelen en ik hoop dat we nog veel vaker zulke mooie momenten een muzikale omlijsting zullen mogen verzorgen. Wie weet zien we u nog op een volgende bruiloft?

Meer foto’s kunt u vinden in het foto album onder het mapje ‘Bruiloft te Sypesteyn’.

Dora

Trio Sorelli op bruiloft 14 Augustus

Trio Sorelli op bruiloft 14 Augustus

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *